Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waterdrums en Yoga tijdens Kinderdag in De Baronie

15 mei 2017 - 11:51  •  De Baronie  •  reacties

Waterdrums en Yoga tijdens Kinderdag in De Baronie

Alphen aan den Rijn - Muziek maken met gedroogde kalebas en water? We vullen één kalebas met water en de ander zetten we er onderste boven bovenop. Hierna kunnen de kinderen de prachtigste, verschillende akoestische klanken creëren door er drumslagen op te maken. Een workshop waterdrum heeft een toegankelijke techniek. Bovendien een succesworkshop zonder geluidsoverlast!

De workshops worden gegeven door Koko Lawson. Hij is de oprichter van Djembé Défi. Koko bracht z’n muzikale roots mee naar Nederland om hier full time zijn geliefde muziek te delen met wie maar wil. Dat muziek mensen samenbrengt, verbroedert en verbindt weet Koko als geen ander en dat is precies waar zijn passie ligt!

Kom je de waterdrums ook proberen op de Kinderdag bij de Baronie? 

Kinderyoga
Tijdens de Baronie Kinderdag kunnen kinderenvan 4 t/m 13 jaar bij Spel4Kids super leuke en relaxte workshops Kinderyoga volgen in een speciale Kinderyoga tent! We beleven die dag een zonnig Hawaiiaans thema! Zwem mee in onze eigen yoga zee! Verander jezelf in een dolfijn, zeeschildpad of zeester en droom weg op het strand bij een heerlijk ontspannend verhaal! Ben jij er ook bij? Want Kinderyoga, dàt moet je gewoon een keer gedaan hebben! 

Bekijk hier ook de andere workshops tijdens Kinderdag!

Fotograaf: Josh Walet
Winkelcentrum de Baronie.'
Winkelcentrum de Baronie

Winkelen in een historische omgeving.