Nieuws

« Vorige - Volgende »

Koken voor Wheels4KiKa met chefkok Ferry Wijsman

16 mei 2017 - 11:30  •  reacties

Koken voor Wheels4KiKa met chefkok Ferry Wijsman

Alphen aan den Rijn - Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Wheels4KiKa, waarvan de Alphenaren Peggy Visser en Gertjan Groen deel uitmaken. Zij fietsen van 25 tot en met 30 juni de Giro de KiKa. In totaal legt het team samen met 159 andere deelnemers duizend kilometers af en bedwingen zij 16.000 hoogtemeters in de Italiaanse Dolomieten. Dat alles met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor KiKa, omdat geen mens, maar zeker geen kind het verdient te sterven aan kanker.

Om de opbrengst voor KiKa zo hoog mogelijk te laten zijn, bieden de Alphense ondernemers chefkok Ferry Wijsman, winkelier Gertjan Woerdman, Jack en Angelique Hendriks van Visspecialist Sluizeman, groenteboer Wim Oudshoorn en slager Marco Ridder hun winkel, producten en/of diensten kosteloos aan.

Workshop
De kosten voor deelname aan de workshop bedragen 15 euro per cursist. De workshop duurt ongeveer 45 minuten en wordt de gehele dag door gegeven. Samen met Ferry Wijsman van Ferry Nice worden een aantal Italiaans georiënteerde componenten gemaakt om hiermee gezamenlijk een gerecht te maken.

De workshops duren een uur en gaan van start om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Opgeven kan via deze link.

Fotograaf: Josh Walet
Woerdman Kookkado.'
Woerdman Kookkado

Huishoudelijke, kook- en keukenproducten.