Nieuws

« Vorige - Volgende »

Woodbridge Festival: nieuwe naam in het Groene Hart

22 mei 2017 - 19:17  •  reacties

Woodbridge Festival: nieuwe naam in het Groene Hart

Alphen aan den Rijn - Er is aan elke muziekliefhebber gedacht op de eerste editie van het festival! Bij de ene stage knallen lekkere jaren '70 deuntjes uit de speakers, terwijl je bij de Madness-stage kan stampen op hardstyle-beukers. Ondertussen haal je een lekker hapje bij een van de vele foodtrucks op het festivalterrein.

Bekendste disco-duo van Nederland
De eerste dag, vrijdag 9 juni, wordt afgetrapt met drie stages. Bij The Funhouse komen Tim & Faab – het bekendste disco-duo van Nederland - vier uur lang lekkere discoknallers draaien. Deze mannen hebben elk jaar hun eigen stage op Dance Valley! Ook wordt er live rockmuziek gemaakt door Cor, John & Friends in The Jukebox.

Oranje boven!
Naast de twee stages is er ook de mogelijkheid om Nederland – Luxemburg te kijken. In Café Woodies wordt de eerste wedstrijd van bondscoach Dick Advocaat op een groot scherm uitgezonden! Ook kan het café een plek zijn om even een rustmoment te pakken, onder het genot van een frisdrankje en de oer-Hollandse klanken van DJ Marco.

Skihut & Slam On Tour
Dat het Woodbridge Festival voor iedereen is, wordt ook weer bewezen op zaterdag 10 juni. DJ Jor-D zal starten in The Funhouse, terwijl de avond knallend wordt afgesloten door de Skihut On Tour. Liever house? Dat kan ook, bij The Jukebox. Daar zal SlamFM On Tour de tent helemaal afbreken, nadat Airforce One en Dirty German het publiek vast hebben opgewarmd.

Beunen bij Madness
Na vier geslaagde indoorversies van Madness, komt er nu ook een outdoorvariant! Namen als D-Frost, Ressurectz, TER en Cryex gaan zorgen voor knallende hardstyle-, hardcore- en freestyle-beats. Even uitrusten? Café Woodies is natuurlijk weer geopend om even bij te komen! Zing lekker mee met zanger Hugo Beijeman of waag een dansje met DJoeyB.

Sportieve afsluiting
Het bruine café zal op de laatste dag weer geopend zijn voor een gezellig borreltje, voor het sportieve werk moet je in The Funhouse zijn. Daar wordt namelijk het Open Woodbridge Darttoernooi gehouden. 128 deelnemers zullen strijden om een finaleplek, om op het podium van The Funhouse de finale te spelen. Goed nieuws: het festivalterrein is op de zondag gratis geopend en is ook toegankelijk voor kinderen.

Tickets voor dit onvergetelijke weekend zijn, naast online via Alphens.nl, ook bij diverse winkels en verkooppunten verkrijgbaar. Wil je meer informatie? Meld je dan aan voor de Facebookevenementen van Woodbridge Festival. 

Fotograaf: Josh Walet