Nieuws

« Vorige - Volgende »

Disco-Train Open Air op 2 juli naast de Zegerplas

15 juni 2017 - 08:45  •  reacties

Disco-Train Open Air op 2 juli naast de Zegerplas

Alphen aan den Rijn - De Disco-Train Party’s zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot ‘regelmatig uitverkochte’ en legendarische feesten. Alleen de allerbeste hits van toen met top artiesten en Dj’s! De Disco-Train feesten staan garant voor een warme, vriendschappelijke sfeer, volle dansvloer en lekkere muziek.  

Er staat een geweldige line-up voor je klaar met 2Brothers on the 4th Floor, Trafassi, Luv, Prin6 Tribute band, DJ Jean, DJ Sven, DJ Bo Bellow, DJ Dennis Harinck, DJ René Verkerk en DJ Johan. Naast de super sfeer en dansbare hits uit de 70s 80s & 90s ontbreken ook de foodtrucks niet met voor ieder wat wils, van verse smoothies tot broodjes en burgers.

In de open lucht met je voeten in het gras samen met vrienden genieten van een dagje uit met lekkere muziek, een goede en vriendschappelijke sfeer, hapjes en drankjes en uiteraard de super artiesten die deze dag compleet maken.

Kom ook naar buiten, stap op de Disco-Train en ga mee terug in de tijd, bij dit open air discofeest dat geheel in het teken staat van de 70’s, 80’s, & 90′s!

Om de komst van bezoekers niet te laten afhangen van het weer, heeft de organisatie besloten het festivalterrein bij regen te overkappen.
In overleg met de gemeente is besloten om het hele feestterrein te overkappen. "De weersvoorspellingen geven vooralsnog aan dat er een redelijke kans bestaat op regen, maar gelukkig wordt het met 20 graden prima festivalweer! Of dat zonnetje nou wel of niet komt, we geven de garantie dat er droog gefeest kan worden", aldus de organisatie.

Disco-Train Open Air
Zondag 2 juli 13.00 – 23.00 uur
Zegerplas T-Steiger
Leeftijd: 21-plus

Info:  http://www.disco-train.nl/open-air-festival
Tickets: https://ticket.alphens.nl/nl/agenda/disco-train-open-air.html

Fotograaf: Josh Walet