Nieuws

« Vorige - Volgende »

Wheels in the West Rally 2017

19 juli 2017 - 17:00  •  reacties

Wheels in the West Rally 2017

Alphen aan den Rijn - Het aanbod varieert van autoclub tot restaurateur en van automobilia tot handelaar. Om dit initiatief extra bekendheid te geven, is er op zondagochtend 1 oktober een toerrit van ruim 2 uur. Zo kan iedereen maximaal genieten van hun klassieker. Een mooi stukje sturen op goed geselecteerde wegen, andere liefhebbers treffen en nog kijken naar andere historische mobielen. 

Met heel eenvoudige pijlen en punten op 1:50.000 kaarten loodsen we de deelnemers door de landelijke omgeving van het Groen Hart. Genieten staat voorop en het is ook geschikt voor kinderen die van wat puzzelen houden. Na zo’n 70 km sturen komen de deelnemers rond het middaguur weer aan bij de klassieker beurs. Daar is er speciaal parkeerplaats gereserveerd zodat ook buiten op het terrein steeds meer fraaie oude auto’s te zien zijn. 

De kosten per auto zijn slechts € 55,- voor de rally én 2 vrijkaarten voor de beurs. Natuurlijk zijn meer bijzondere moderne auto’s welkom aan de start. Maar onze voorkeur gaat uit naar klassiekers en youngtimers.

Samen met enkele sponsors willen we als nevendoelstelling geld inzamelen voor het slokdarm- en maagkanker fonds (http://www.slmkfonds.nl/). De deelnemers mogen zef een eigen vrije donatie geven.

Direct inschrijven kan via http://rally-events.nl/open-inschrijving.

Fotograaf: Josh Walet