Nieuws

« Vorige - Volgende »

WeDo2030! Festival op 8 november 2017

14 september 2017 - 10:24  •  JCI  •  reacties

WeDo2030! Festival op 8 november 2017

Alphen aan den Rijn - Want we zijn allemaal burgers, collega’s, ondernemers, buurtgenoten. Ieder van ons hoort bij een familie, een cultuur, een land. Wat we samen bedenken en in gang zetten maakt wel degelijk verschil: want wat klein begint, heeft alle kans om groot te worden en heel veel anderen te bereiken.

Op 8 november kun je jouw ideeën voor een betere wereld laten zien en anderen vinden om samen actie te ondernemen. Nobelprijswinnaar en voormalig Secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan komt voor dit festival naar Nederland. Laat je inspireren door zijn verhaal en sluit je aan bij WeDo 2030! festival. Met elkaar komen we verder.

JCI – Junior Chamber International Nederland is organisator van het WeDo 2030! Festival. Tijdens het WeDo 2030! festival vertellen koplopers uit binnen- en buitenland wat zij ondernemen om de SDG’s waar te maken. Zo geeft Kofi Annan, voormalig Secretaris-generaal van de VN en Nobelprijswinnaar, zijn visie op werken aan een betere wereld. Zijn verhaal en dat van andere bekende visionairs inspireert om zelf óók in beweging te komen.

Het plenaire programma in de ochtend gaat over het belang van de SDG’s en wat er wereldwijd al gebeurt om deze te realiseren. In de middag vertellen Nederlandse toonaangevende sprekers hoe zij verandering op gang brengen. Deelnemers kunnen in de middag ook de SDG paviljoens bezoeken. In de Parkfoyer van de RAI vinden ze 17 paviljoens die elk over één van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen gaan. Bij de paviljoens kunnen ze in gesprek gaan met partijen die zich voor dat doel inzetten.

Samen sterker
Het WeDo 2030! festival is hét evenement voor bedrijven die al maatschappelijk ondernemen of dat willen doen. Voor overheden die zich richten op het bestrijden van armoede en voor ngo’s die zich bijvoorbeeld inzetten voor mensenrechten, gendergelijkheid, biodiversiteit en een schoner milieu. Maar ook voor burgers die op welke manier ook de handen uit de mouwen willen steken voor een betere wereld en daarvoor samenwerking zoeken met anderen.

Partners van het festival en deelnemers met een VIP-ticket zijn van harte welkom bij speciale WeDo 2030! commitment-lunches. Daar kunnen zij gericht andere deelnemers ontmoeten om gezamenlijke acties te bespreken en in gang te zetten.

Voor bedrijven en organisaties die een SDG paviljoen willen inrichten of zich op een andere manier als partner willen verbinden aan het WeDo 2030! festival bieden wij diverse mogelijkheden. Voor een persoonlijke afspraak hierover kun je contact opnemen met Marlies Friederich of Rob van der Steen via telefoonnummer +31 850440343 of e-mail info@wedo2030.com.

Lees hier hoe je mee kan doen

Earlybird aanbieding
Koopt u in september een ticket met de kortingscode "earlybird", dan krijgt u €200 korting per ticket. De inspiration tickets kosten dan nog €195 per stuk, en de commitment tickets €495. 

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van 10 tickets of meer, of heeft u vragen over het aangaan van een partnership, neem dan contact met ons op via info@wedo2030.com

Fotograaf: Josh Walet
Tags: jci