Nieuws

« Vorige - Volgende »

Najaarsmarkt met Halloweenactiviteiten in Herenhof

20 oktober 2017 - 09:58  •  Jack Damen  •  reacties

Najaarsmarkt met Halloweenactiviteiten in Herenhof

Alphen aan den Rijn - Halloween kent zijn oorsprong in Amerika en inspireert ons in Nederland tot feesten en versieringen. Kenmerkend voor Halloween is de alomtegenwoordigheid van het 'griezelige'. Een oranje pompoen, uitgesneden in de vorm van een gezicht met een gemene grijns en met daarin een lichtje, is symbool bij uitstek van het feest. Ook bij de Herenhof zal dit niet onopgemerkt voor bij gaan!

Vanaf 09.00 uur kunnen bezoekers langs de kraampjes van de najaarsmarkt lopen met leuke, passende seizoenartikelen. De markt duurt tot 17.00 uur. Tussen 12.30 en 16.30 uur zal er muziek te horen zijn van het inmiddels 'huisorkest van de Herenhof', de Knappe Koppen. De liedjes zijn bekende nummers uit de jaren zestig tot nu en uiteraard gericht op Halloween.  

Voor de kinderen is er een leuke Halloweenworkshop. Zij kunnen tussen 12.00 en 16.00 uur zelf lampionnen maken. Tussen 16.00 en 16.30 uur is er een gezellige optocht van de kinderen met hun zelf versierde lampion. 

Alle activiteiten zijn uiteraard gratis en worden aangeboden door de Herenhof winkeliers. De kinderen hoeven zich niet in te schrijven voor de workshop. 

Fotograaf: Jack Damen