Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphenaren nomineren goede doelen Zomerspektakel

20 november 2017 - 08:59  •  reacties

Alphenaren nomineren goede doelen Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - Zomerspektal aan het Meer vindt volgend jaar weer plaats op 1, 2 en 3 juni. Het bestuur van Zomerspektakel aan het Meer koppelt iedere editie een goed doel aan de vrijdagavondverkoop van de tickets. "Om een goed doel in te dienen ga je naar onze Facebookpagina of naar de Facebookpagina van Alphens.nl. Je kunt ook je goede doel indienen via info@zomerspektakelaanhetmeer.nl", legt De Looze uit. "Hoe meer goede doelen hoe beter, en hoe meer dezelfde doelen binnenkomen hoe groter de kans is dat dit doel gekozen wordt!"

Er zitten wel enkele voorwaarden aan het nomineren van een goed doel. "Het doel moet wel een lokaal of regionaal doel zijn. Uiteraard willen we ook graag weten waarom juist dit goede doel ondersteund zou moeten worden door Zomerspektakel", aldus De Looze. "Iedereen mag een goed doel aanmelden. Een organisatie hoeft dus niet alleen zichzelf aan te melden, maar mag ook voorgedragen worden door anderen. Wij zijn nu al benieuwd welke doelen aangedragen worden."

Selectie
Het indienen van een goed doel kan tot vrijdag 8 december 2017. Daarna vindt de selectie plaats. Eind januari maakt het bestuur van Zomerspektakel, tijdens de verkoop van de vrijdagavondtickets, het winnende goede doel bekend.

Foto: SamenhuiS kon afgelopen editie rekenen op een cheque van Zomerspektakel

Fotograaf: Zomerspektakel aan het Meer