Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ontmoet restaurant De Beren tijdens Winter Culinair

3 december 2017 - 09:24  •  reacties

Ontmoet restaurant De Beren tijdens Winter Culinair

Alphen aan den Rijn - Wat vond je van het idee van Winter Culinair op en rondom het Thorbeckeplein?Super leuk evenement waarmee het Thorbeckeplein op de kaart wordt gezet. Tevens voor ons een mooie mogelijkheid om ons product te laten zien aan de inwoners van Alphen en omstreken. Ons restaurant opent de week erna en vinden het erg leuk om hier al aan deel te nemen.

Wat verwacht je zelf van 15,16 en 17 december?
Verwacht dat het een gezellig samenzijn gaat worden tussen de ondernemers en inwoners in winterse sferen. De aanpak klikt in ieder geval veel belovend door het geheel in Dickensstijl uit te gaan voeren en de aankleding met een grote kerstboom, bierstube, schaatsbaan, kerstchaletjes en vele leuke activiteiten.

Waarmee gaan jullie je tijdens het evenement onderscheiden?
Wij willen ons onderscheiden door onze eigen producten naar buiten te brengen. Wij zullen een aantal hapjes aanbieden die ook bij ons in het restaurant verkrijgbaar zullen zijn. Denk hierbij aan heerlijke kipsate, onze eigen mini burger en broodje Pulled pork. Wij serveren dan ook onze eigen Beren wijnen en zullen onze Beren wintermutsen verkopen.

Waarom moeten Alphenaren naar Winter Culinair komen?
Het evenement is er om te laten zien wat het Thorbeckeplein te bieden heeft. Een sfeervol evenement waar zowel oud als jong zich prima kunnen vermaken. Voor ons de mogelijkheid om te laten zien wat wij te bieden hebben en voor de Alphenaar om eens te kijken wat er allemaal wel niet te beleven valt.

Fotograaf: Josh Walet