Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kinder Tafeltennis Feest in de kerstvakantie

4 december 2017 - 13:39  •  Marc Leuring  •  reacties

Kinder Tafeltennis Feest in de kerstvakantie

Alphen aan den Rijn - Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen in de kerstvakantie een fijn dagje tafeltennissen bij het De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest. Het feest wordt georganiseerd door de Alphense tafeltennisvereniging ATTC Evo Repro.  Kinderen uit groep 5 en 6 spelen op donderdag 28 december en op vrijdag 29 december komen de leerlingen uit groep 7 en 8 in actie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 22 december. ATTC wil hiermee deze sport onder de aandacht brengen van de kinderen en ze laten ervaren wat een geweldige sport het is.

Spelletjes en wedstrijden
De jongste kinderen uitgroep 5 en 6 beginnen het evenement met een spelcircuit. Zo kunnen ze ongedwongen kennismaken met het batje en het balletje. Ze leren in korte tijd controle te krijgen over het wispelturige balletje.  Daarna spelen ze een klein toernooi.
Leerlingen uit groep 7 en 8 spelen vaak al een beetje tafeltennis. Zij strijden om een finaleplaats.
Er zijn ervaren spelers van ATTC die het toernooi begeleiden en alle kinderen voorzien van tips.

Inschrijven
Aanmelden kan tot en met 22 december. Dekinderenuitgroep 5 en 6 spelen op donderdag 28 december en dekinderenuitgroep 7 en 8 op vrijdag 29 december. Dit kan via de scholen die al informatie hebben gekregen. Aanmelden kan ook via de website www.attc-tafeltennis.nl.

Fotograaf: Josh Walet