Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ook muzikaal entertainment tijdens Winter Culinair

11 december 2017 - 15:12  •  reacties

Ook muzikaal entertainment tijdens Winter Culinair

Alphen aan den Rijn - Daarnaast wordt er tijdens Winter Culinair natuurlijk ook voor entertainment gezorgd. Robert en Valerie maken hier deel van uit!

Wie zijn jullie?
Wij zijn Robert Knotter en Valerie van Krimpen. Robert is afkomstig uit Delft en normaal werkzaam als arts in het Reinier de Graaf Gasthuis. Valerie werkt als freelance zangeres en actrice en komt oorspronkelijk uit Alphen. Samen met het Alphense Christmas Koor vormen wij een act tijdens Winter Culinair.

Wat kunnen we van jullie verwachten tijdens Winter Culinair?
We hebben een programma gemaakt van mooie, jazzy-achtige kerstnummers waaronder klassiekers als 'The Christmas Song' en 'White Christmas' maar ook meer uptempo songs als 'Frosty the Snowman' en 'Jingle Bell Rock' komen voorbij. Het belooft een romantische en sfeervolle act te worden.. 

Waarom moeten mensen naar Winter Culinair komen?
Het hele concept van een kerstmarkt met schaatsbaan en horeca en entertainment is iets waar wij zelf heel erg van houden. In deze tijd van het jaar is er niks gezelliger dan met familie en vrienden een gluhwijntje drinken of marshmallows roosteren bij het vuur. Volgens ons moet het een groot succes worden!

Fotograaf: Stichting Culinair Alphen