Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphens Restaurantweek van 22 maart t/m 1 april

2 maart 2018 - 10:09  •  reacties

Alphens Restaurantweek van 22 maart t/m 1 april

Alphen aan den Rijn - De deelnemende restaurants serveren tijdens de Alphens Restaurantweek een menu dat uit minimaal drie gangen bestaat, maar sommige restaurants pakken uit met meerdere gangen of optionele tussengerechten.

De restaurantweek wordt twee keer per jaar, in maart en oktober, georganiseerd door Alphens.nl. Tijdens de vorige restaurantweek in maart werden zo'n 4.200 couverts online geserveerd. Enkel de online reserveringen waren al goed voor een omzet van 105.000 euro voor de deelnemende restaurants.

Deelnemers
De deelnemende restaurants van deze editie zijn TROTS, Kyoto, Bij Hen, Bob's Bar & Bites, 's Molenaarsbrug, La Cubanita, ZoetWater, LKKR, De Zeeger, Koeien en Kaas, El Caballo, M'n Schoonouders, Wet 'n Wild, De Beren, Grand Café Eight, WOODSTONE, Tommy Kitchen, Il Delicato, De Oude School, 't Haasje, Brasserie Buuren, ALFREDS, Tijsterman, Proto, Maggie Blue en De Dyck.

Reserveren is nu al mogelijk. Reserveer direct bij jouw favoriete restaurant via www.alphensrestaurantweek.nl

Fotograaf: Alphens.nl