Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gezellige Ladies Night in Herberg van Archeon

7 maart 2018 - 19:08  •  reacties

Gezellige Ladies Night in Herberg van Archeon

Alphen aan den Rijn - De Ladies Night is van 20.00 tot 23.00 uur en de toegang is gratis. Vroege vogels die tussen 20.00 en 21.00 uur arriveren, krijgen zelfs de eerste twee drankjes gratis.

Beurs
In de Herberg van Archeon is een gezellige beurs ingericht. De vele stands zijn allemaal van lokale ondernemers en organisaties. Behalve presentaties, proeverijen en workshops zijn er ook verkoopstands met aparte producten speciaal gericht op vrouwen. Onder meer Inge Beenmode en Saskia Jansen met haar eerste boek zijn aanwezig. Er zijn proeverijen van Jumbo Herenhof samen met Passie voor Eten en Van Zon Fresh Foods, Wijnwinkel & Zo en N’Ice cocktailijs. Er zijn workshops van onder meer Lovely Weddings (make-up), Rivius tuinontwerp en Lovely Kadoshop (flower box). Er zijn veel presentaties zoals Veilig Fietsen door CAS, er is voetreflexmassage, mandala tekenen, je kunt een reading laten doen of de tarotkaarten laten uitleggen. Kortom: allemaal leuke vrouwendingen.

Internationale Vrouwendag
Internationale Vrouwendag gaat over de gelijkwaardigheid van man en vrouw. Deze is weliswaar vastgelegd in de universele rechten van de mens, maar in de praktijk is het in bijna geen enkel land realiteit. Op 8 maart wordt hier wereldwijd aandacht voor gevraagd. In Archeon wordt tijdens Ladies Night kort aandacht besteed aan het doel van Internationale Vrouwendag en wordt de link gelegd met de politiek die hier iets aan kan doen. Natuurlijk ook hier in Alphen aan den Rijn. De gastvrouwen Petra Hoogenes en Lisette Goddrie-Godart willen dit ook daadwerkelijk uitvoeren en zijn daarom kandidaat-raadsleden voor Nieuw Elan.

Hoofdfoto: Lisette Goddrie-Godart (links) en Petra Hoogenes / beide andere foto's zijn van de Herberg in Archeon (met directeur Monique Veldman)

Fotograaf: Eveline Verhoeve