Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ik Hou Van Holland Quiz in de Esports Game Arena

29 maart 2018 - 09:13  •  Esports Game Arena  •  reacties

Ik Hou Van Holland Quiz in de Esports Game Arena

Alphen aan den Rijn - Wordt er vaak gezegd dat jij echt ALLES weet over muziek uit ons koude kikkerlandje? Of ben je een lopende encyclopedie wat betreft de Nederlandse cultuur en tradities? Doe dan mee met de Ik Hou van Holland Quiz op 6 april a.s. en win prachtige prijzen!

De quiz start om 20.00 uur in de gezellige bar van de Esports Game Arena en bestaat uit drie rondes waaronder Algemene Kennis, Nederlandse Muziek en Diverse Nederlandse Spellen. Tussen de rondes door zijn er pauzes zodat genoten kan worden van een drankje of hapje en na afloop kun je ook nog gezellig naborrelen met Hollandse drankjes. Of trek de stoute klompen aan en waag een dansje!

Wie van jullie heeft de meeste kennis van Nederlandse traditie, muziek, geschiedenis en sport? Wie is er bloedfanatiek? Wie is een echte Oranje kenner en gaat er met de hoofdprijs vandoor? Het wordt een spannende strijd vol Hollandse trivia, bitterballen en lekker vals zingen.

Schrijf je in voor de Ik Hou Van Holland Quiz en trek je mooiste oranje outfit aan, want dit wordt Oud Hollandsch genieten!

Informatie
Entree: gratis
Aanvang: 20:00 uur
Einde quiz: 22:00 uur
Adres: Esports Game Arena - Raadhuisstraat 134, Alphen aan den Rijn
Website: www.esportsgamearena.nl

Fotograaf: Alphens.nl
Esports Game Arena.'
Esports Game Arena

Het is dé ontmoetingsplek voor gamers.