Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gratis kids- en jeugdprogramma bij Zomerspektakel

30 april 2018 - 16:00  •  reacties

Gratis kids- en jeugdprogramma bij Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - Voor de kleinere kinderen staan er beide dagen diverse springkussens, stormbanen en een megaslide om de energie kwijt te kunnen. Zaterdag staat er een show en een heuse Meet ’n Greet met Buurman en Buurman op het programma tussen 15.00-15.30 uur, een show van Mylene en Rosanne tussen 16.30-17.00 uur maken de middag compleet. Dansen en meedoen met de hilarische KidHitzShow is ook een aanrader. De mannen van VijfB zijn twee dagen aanwezig om de kinderen te helpen een eigen graffiti te maken.

Voor de dames tussen 8 en 12 jaar is er de mogelijkheid voor twee Meet 'n Greetsessies met de populaire vlogster, Nina Schotpoort. Houd je meer van voetbal en wil je de trucjes van Touzani leren? Dan staan voor de voetballiefhebbers workshops Freestyle voetbal van Joshua op het programma. 

Echte waaghalzen kunnen op de foto gaan met een slang of een vogelspin, mocht je dat te spannend vinden kun je beter gaan voor Mario Kart bij de E-Sport Game Arena. Voor de iets oudere kinderen is ook nog een hele grote stormbaan en een glijbaan van 15 meter hoogte waar je met behulp van een matje vanaf kunt glijden. 

Fotograaf: Josh Walet