Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zomerspektakel organiseert een kleurplatenwedstrijd

2 mei 2018 - 15:10  •  reacties

Zomerspektakel organiseert een kleurplatenwedstrijd

Alphen aan den Rijn - Ivanka Overvliet, verantwoordelijk voor de marketing van Zomerspektakel aan het Meer: "De winnaar wordt helemaal in de watten gelegd. Hij of zij krijgt een echt VIP-arrangement voor vier personen. Je wordt dan op zaterdag 2 juni opgehaald met een limousine, waarmee je samen met je vriendje(s), broertje(s), zusje(s) en/of ouder(s) wordt vervoerd naar het Zomerspektakelterrein aan de Zegerplas. Je ontvangt ook een goodiepakket met leuke items en muntjes voor op het festival. Wie weet ontmoet de winnaar daar ook wel een BN-er! En tot slot wordt het winnende kunstwerk ingelijst en krijgt een mooie plek bij een van onze (horeca)deelnemers."

Voor degene die op de tweede plaats is geëindigd, zorgt Zomerspektakel er ook voor dat zijn of haar kleurplaat een fraaie plek krijgt bij een van de (horeca)deelnemers. Deze tweede prijswinnaar ontvangt ook een goodiepakket ter waarde van vijftig euro. De deelnemer die derde is geworden ontvangt een goodiepakket ter waarde van 25 euro. 

Waar vind je een kleurplaat?
"De kleurplaten en kleurpotloodjes liggen bij diverse (horeca)deelnemers", vertelt Ivanka. "Dit zijn: slagerij Loek van Vliet, IJssalon Sebastiaan, restaurant Alfreds, restaurant De Dyck, restaurant Sapori da Stefano, restaurant Tommy Kitchen, Grand Café Eight en viswinkel Fizzi."

De kleurplaat moet uiterlijk 21 mei 2018 worden ingeleverd in bij een van de (horeca)deelnemers. Op 25 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Fotograaf: Pexels