Nieuws

« Vorige - Volgende »

Volgende week start Asperges (& Meer) in de Polder

15 mei 2018 - 14:58  •  reacties

Volgende week start Asperges (& Meer) in de Polder

Alphen aan den Rijn - Vanaf donderdag 24 mei tot en met vrijdag 01 juni is het zover na maanden van voorbereiding. Dit jaar kunnen bezoekers maar liefst negen dagen genieten van de beste Chefs uit de Groene Hart regio, heerlijke (asperge) gerechten, mooie wijnen en live entertainment. 

Initiatiefnemer en organisator Hans Peter van den Bosch van eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen is enorm trots op dit succes. "Het vertrouwen vanuit het bedrijfsleven, serviceclubs en particulieren is overweldigend. Meer dan zes avonden zijn al uitverkocht", aldus Van den Bosch. "Wij ervaren dat iedereen er gewoon bij wil zijn dit jaar na twee succesvolle edities. Liefhebbers vanuit de hele regio nemen de moeite om gezamenlijk te genieten van een bijzondere avond."

Er is meer!
Vlasman organiseert dit jaar de Vlasman Night voor personeel en relaties. Alphaplan was vorig jaar ook al van de partij geeft deze editie invulling aan een receptie op maandag 28 mei voor ca. 150 relaties. Daarnaast vinden bij Asperges (& Meer) in de Polder heel veel business-arrangementen plaats voor diverse bedrijven & organisaties.

Het pop-up event is uniek door zijn tijdelijk karakter, stijlvolle ambiance, smakelijke gerechten waarin asperges een belangrijke rol spelen. Maar er is meer! Meer creatieve vrijheid voor de chefs, meer variatie in de gerechten, meer beleving en meer entertainment.

Animo
Er zijn nog stoelen beschikbaar op enkele dagen, waaronder de Family Lunch op zondag 27 mei en de Wijn- & Spijsavond waar de Gouden Ton uit Oegstgeest invulling geeft aan mooie wijn-spijs combinaties. Voor meer informatie en de laatste stoelen neem een kijkje op onze website www.aspergesindepolder.nl of informeer via info@aspergesindepolder.nl.

 

Fotograaf: PR Eigenwijze Evenementen

Verwante nieuwsberichten