Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zondagprogramma Zomerspektakel voor jong en oud

18 mei 2018 - 12:40  •  reacties

Zondagprogramma Zomerspektakel voor jong en oud

Alphen aan den Rijn - Zondag is het terrein vanaf 09.00 uur open en start de dag met Zomerdienst aan het Meer. De openbare kerkdienst bleek afgelopen jaar een succes en wordt daarom opnieuw georganiseerd. Om 11.00 uur start de TCV Obstacle Run met de Family Run. De overige afstanden volgen kort daarna. Tot zeker 17.00 uur kunnen bezoekers de sportieve prestaties meebeleven.

Voor de kleine kinderen en jongeren zijn er tussen 12.00 en 17.00 uur onder meer graffiti workshops, een Mario Kart-competitie verzorgd door de Esports Game Arena, springkussens, schminken en meer. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen de kids zich ook vermaken met freestyle voetbal.

Line up
"Voor de kleinere kinderen hebben we de Telekids Discoshow staan", vertelt Nineke de Graaff, medeverantwoordelijk voor de muziek. "Dit is een interactieve show met zang, dans, kennis en een quiz gepresenteerd door de Telekids DJ-presentator. De Telekids-DJ draait de allerleukste hits van onder andere K3, Kinderen voor Kinderen, Raak! en Ernst & Bobbie." Deze show staat twee keer op de planken, van 13.30 tot 14.00 uur en van 17.15 tot 18.00 uur.

De Cubaanse band Timbazo, bekend van onder meer De Wereld Draait Door, treedt van 14.15 tot 15.15 uur op. "Deze band is gewoon een tropisch feestje! Een band met heel veel nationaliteiten, met succes in evenzoveel landen, getuige de eerste enthousiaste recensies uit Colombia, Mexico, de VS en natuurlijk ook Nederland", aldus Nineke.

Om 15.15 uur treedt meidengroep RAAK! op en houdt daarna een meet 'n greet voor de fans. Tussen 17.15 en 18.00 uur staat de band Sven Hammond, ook bekend van De Wereld Draait Door en North Sea Jazz Festival, op het podium met rhythm-and-blues-, soul-, rock- en jazzmuziek. 

Verrassingsact
Na Sven Hammond volgt heeft Zomerspekatel een verrassingsact inpland. "Met deze act willen we het Zomerspektakel aan het Meer gedenkwaardig afsluiten", aldus Arvid. Voorlopig blijft nog even geheim wie de verrassingsact is. 

Fotograaf: Josh Walet