Nieuws

« Vorige - Volgende »

Stagiairs maken 'Making Off' van Zomerspektakel

2 juni 2018 - 14:39  •  reacties

Stagiairs maken Making Off van Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - Begeleider Michel Leseman is gastdocent op het Creative College en heeft zijn school en zestien leerlingen zover gekregen dat de 'Making Off' kon worden gemaakt. "Het is de eerste keer dat deze school aan zo’n project werkt", vertelt Jaap Langhout, compagnon van Leseman bij het Alphense videobedrijf VRHL. "Normaal gesproken gaat het om lange stages en niet om een project van twee maanden."

De stagiairs hebben de afgelopen twee maanden hard aan het project gewerkt. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk een film als eindproduct is over de voorbereidingen van de afgelopen week. En, natuurlijk ook over de gang van zaken voor en achter de schermen van het driedaagse Alphense festival Zomerspektakel aan het Meer.

De school werkt graag mee aan het project. "Zij vinden het erg leuk dat dit grote en inmiddels landelijk bekende festival op niet-commerciële basis wordt georganiseerd", legt Langhout uit. "Het is een geweldige kans voor de leerlingen om bij het Zomerspektakel achter de schermen alles mee te maken en dan ook nog met een geweldig eindproduct te komen!"
Wethouder Gert-Jan Schotanus is erg enthousiast over het project. "Dit pas precies in onze Alphense filosofie dat bedrijven en opleidingen moeten samenwerken!"

Op de foto: Michel Leseman tussen een aantal stagiairs

Fotograaf: Jaap Langhout VRHL