Nieuws

« Vorige - Volgende »

BOOST organiseert SuperMeid Festival in Castellum

7 juni 2018 - 14:46  •  reacties

BOOST organiseert SuperMeid Festival in Castellum

Alphen aan den Rijn - De dag zal bestaan uit leuke workshops voor meiden tussen de 10 en 18 jaar. Zo kunnen de meiden vloggen, deelnemen aan echte fotoshoot, een workshop dansen. Leren ze bewust omgaan met social media en foto's van zichzelf online zetten. Tevens kunnen de meiden een macramé sleutelhanger maken.

Patricia Mari Couton vertelt: "Het SuperMeid Festival wordt voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar hadden wij zo'n grote aanloop van meiden, dat we in korte tijd vol zaten met aanmeldingen. Op dit moment staat de teller op 110. Het festival heeft een gezellige, ongedwongen sfeer, waar ruimte is om met elkaar te kletsen."

"De workshops die we organiseren hebben als doel om de meiden zelfbewuster te maken. Zo is er een workshop boksen, die meiden leert waar hun eigen grenzen liggen, hoe  ga je ermee om als iemand te dicht in de buurt komt. Hoe los je dat op? Tegelijkertijd doen we natuurlijk ook gewoon leuke dingen zoals vloggen, daar gaat het veel meer over ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt", aldus Mari Couton.

Fotograaf: Alphens.nl
BOOST.'
BOOST

Bouwen aan opgroeien, ontwikkeling, sport en talent.