Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kunst- en kitschveiling voor Alphense Hospicegroep

21 augustus 2018 - 11:28  •  reacties

Kunst- en kitschveiling voor Alphense Hospicegroep

Alphen aan den Rijn - De huidige woning van de Hospicegroep is te klein geworden in verband met de groeiende vraag. Begin september 2018 zal worden gestart met de bouw van de woning, de verwachte oplevering zal zijn rond juni 2019.

Om de noodzaak van het project te onderschrijven is besloten dat beide organisaties de handen uit de mouwen steken en een veiling te organiseren voor het goede doel. De organisatie wordt verzorgd door Rotaryclub Alphen, zusterorganisatie stichting Community Service en Stichting Hospice, in samenwerking met Galerie Hoeve Rijlaarsdam. Daarnaast maken sponsoren het evenement mogelijk, waaronder Alphens.nl en SERA Business Design.

Veiling
Bij de veiling zullen zowel kunstwerken als schilderijen, beeldenamateurkunst en kitsch worden geveild, maar ook zaken als tegoedbonnen, reischeques, rondleidingen, kaas- en wijnpakketten, gadgets en artikelen. 

De veiling wordt gehouden in het Parkrestaurant Avifauna. De inloop en bezichtiging van kunstwerken en artikelen start om 19.00 uur, waarna de veiling om 20.30 uur begint. 

Fotograaf: Pixabay