Nieuws

« Vorige - Volgende »

SamenLoop voor Hoop op zoek naar kaderleden

21 januari 2019 - 16:37  •  reacties

SamenLoop voor Hoop op zoek naar kaderleden

Alphen aan den Rijn - SamenLoop voor Hoop Alphen kende in 2018 een buitengewoon succesvolle editie. Niet in het minst omdat het hele weekend de zon volop scheen. Sterker nog: het begon te regenen toen vertrekkend voorzitter Hans Warmerdam zijn slotwoord net had uitgesproken. Warmerdam is niet het enige werkgroeplid dat vertrekt. Er zijn ook opvolgers nodig voor een aantal andere cruciale functies. 

Voorlichting
Op woensdagavond 23 januari staat op het Vrijwilligersevent van TOM in de Buurt ook een kraam van SamenLoop voor Hoop. Hier geeft een aantal kaderleden voorlichting over de SamenLoop 2020 en over de functies waar opvolging voor nodig is. Het vrijwilligersevent is van 16.30 tot 20.30 uur in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn op het Stadhuisplein. 

Vacatures
De functies waar opvolgers voor nodig zijn, zijn heel verschillend. Wat voor alle functies geldt, is dat je voorganger op dit moment de functie waarneemt en deze keurig zal overdragen. Er zijn kaderleden nodig voor sponsorwerving, coördinatie van de ceremonies, webbeheer, PR & communicatie en logistiek. Er wordt ook gezocht naar een voorlichter voor scholen voor voortgezet onderwijs.

De SamenLoop voor Hoop 2020 is op zaterdag 16 en zondag 17 mei in Park Rijnstroom. De voorbereiding voor het evenement start rond de zomervakantie van dit jaar.

Fotograaf: PR SamenLoop voor Hoop