Nieuws

« Vorige - Volgende »

Eerste FIFA 19-toernooi in Esports Game Arena

31 januari 2019 - 19:35  •  reacties

Eerste FIFA 19-toernooi in Esports Game Arena

Alphen aan den Rijn - Het eerste FIFA-toernooi in de Esports Game Arena staat voor de deur. Om de twee weken owordt gestreden om de eervolle titel van Esports Game Arena-FIFA Koning en een wisselbeker met de naam van de winnaar erop die een mooie plek krijgt in de Esports Game Arena.

Hoe gaan we het doen?
Wanneer je binnenkomt hebben wij al een PlayStation 4 klaar staan met een account van de Esports Game Arena, je speelt dus niet op je eigen account. Het is een bring your own controller-toernooi, dus vergeet die niet mee te nemen. De opzet van het toernooi wordt binnenkort bekendgemaakt.

Waar en hoe laat moet ik zijn?
Heb jij zin in een avond vol plezier, el tornado’s en lekker eten en drinken? Zorg er dan voor dat je er bij bent op de dinsdagavond. Een plekje reserveren voor het toernooi kost 5 euro voor de gehele avond en kan de avond zelf bij de kassa betaald worden. De aftrap van de eerste wedstrijden is om 19.00 uur op dinsdag 5 februari en we eindigen om 22.00 uur. Zorg er voor dat je om 18.45 uur al binnen bent in verband met het maken van jouw opstelling en het instellen van de tactieken.

Aanmelden?
Gaan dan snel naar de link.

Fotograaf: PR Esports Game Arena