Nieuws

« Vorige - Volgende »

The Home Factory bezoekt vakbeurzen (en keert enthousiast terug!)

1 februari 2019 - 13:12  •  reacties

The Home Factory bezoekt vakbeurzen (en keert enthousiast terug!)

Alphen aan den Rijn - Innovatief materiaalVeel keukenzaken laten zich inspireren door de nieuwe kleuren van Fenix-Arpa. Dit relatief nieuwe materiaal hebben wij al een tijdje op kantoor en wij passen het veelvuldig toe in maatwerk oplossingen. Het heeft een extreem matte finish en een anti-vingerafdruklaag, waardoor ook de keukenfabrikanten dit materiaal nu enthousiast omarmen.

Warme kleuren
Op de beurs werd duidelijk dat zij ook de kleuren uit deze lijn aanhouden. We zagen veel keukens in donkergroen, steenrood, zwart, grijs en zelfs in matte goudtinten. Gecombineerd met natuursteen, zoals marmer, krijg je dan de prachtigste uitvoeringen. Ook de kranen en spoelbakken gaan mee in deze laatste woontrend, met een ruime keuze in kleur- en materiaalvarianten met roze of gouden accenten. Dat geeft een luxe, warme uitstraling, maar voor wie dat wat teveel van het goede is, zagen we ook veel matte zwarte varianten.

Opvallend is dat apparatuurleveranciers aansluiten op deze kleurrijke trends. Zo kun je bij Bora het rooster van de afzuiging in kleur kiezen. Zelfs de lichtoplossingen – in menige keuken een karige sluitpost – zijn warm van kleur en ook dimbaar.

Keuken als sfeermaker
Als ontwerpers worden we erg enthousiast van dit soort verbeteringen, omdat de keuken niet meer alleen als functionele ruimte wordt gezien, maar ook als sfeermaker. In die trend past bijvoorbeeld ook de oplossing waarbij de kookplaat onder een keramisch werkblad wordt verwerkt en dus uit het zicht verdwijnt. Gecombineerd met sfeervolle interieurmaterialen, een persoonlijke aankleding en een goede styling groeit de keukenruimte uit tot een echt ontmoetingspunt in huis. Dat juichen wij natuurlijk toe: de ruimte verdient net zoveel aandacht als de keuken zelf!

Glansrol
Ben jij eigenlijk wel klaar met jouw standaard keukenblok en wil je een mooie, creatieve en persoonlijke keuken? Een keuken die past in het gehele interieur en die op maat voor jou gemaakt kan worden? Een droomkeuken die The Home Factory samenstelt met de meest fantastische materialen en kleuren? Bij The Home Factory maken we een totaalconcept voor jouw interieur, waarin de keuken eindelijk de glansrol speelt die haar toekomt.

Fotograaf: PR The Home Factory
The Home Factory.'
The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.