Nieuws

« Vorige - Volgende »

Half februari de 160ste editie van de Zegerplasloop

7 februari 2019 - 10:11  •  reacties

Half februari de 160ste editie van de Zegerplasloop

Alphen aan den Rijn - Tijdens de Zegerplasloop kun je meedoen aan een hardloopwedstrijd in een gemoedelijke sfeer en kun je jezelf uitdagen of meten met andere lopers. Er is de mogelijkheid om te kiezen uit 4 verschillende afstanden (5, 10, 15 en 20 km) en het parcours bestaat uit een kleine ronde van 5 km en een grote ronde van 10 km en is grotendeels autovrij. In verband met de werkzaamheden in het Zegerslootgebied is het parcours iets aangepast. Er zijn verschillende drankposten op het parcours en leden van de EHBO, verkeersregelaars en vrijwilligers van AAV’36 zetten zich in om de loop in goede banen te leiden. Voor de jeugdige lopers is er een 400m (t/m 7 jaar) en 1000m (8 t/m 13 jaar) welke volledig op de baan wordt gelopen en bij de finish ligt er een mooie herinnering klaar.

De start van de 1e loop (400m) is om 10:10 en de laatste loop (5km) start om 11:20. Inschrijven kan zondag in de kantine van AAV’36 of online via onze website. Online inschrijven is goedkoper en je startnummer ligt dan klaar op de wedstrijddag.

Alle informatie over het parcours, starttijden, afstanden en inschrijven is te vinden op onze website www.zegerplasloop.nl

Fotograaf: Pexels