Nieuws

« Vorige - Volgende »

Carnavalsweekend een groot feest bij de Cascarvieten

4 maart 2019 - 15:08  •  reacties

Carnavalsweekend een groot feest bij de Cascarvieten

Alphen aan den Rijn - 55-plussers genieten van Cascarvieten carnavalOpnieuw was het motto “Je bent nooit te oud om te feesten”, onder dat thema werd het weekend geopend op vrijdagmiddag. Ruim driehonderd 55-plussers wisten de weg naar Avifauna te vinden.

De jongste Cascarvietjes waren op zaterdagmiddag 2 maart aan de beurt. Het feest, dat in het teken stond van “Het Wilde Westen”, werd een groot succes. Er waren artiesten, dansgardes, een disco en spelletjes voor de kinderen.

Nieuwe prinsen en pages
Op zaterdag 2 maart hebben Prins Cascar LIII Sjaak Zevenhoven, zijn Page Lianda en Hofmaarschalk Andries Martin afscheid genomen. Voor het carnavalsseizoen 2019 - 2020 mag Dennis v.d. Nieuwendijk zich Prins Cascar LIV (54) noemen. Zijn page is de 36-jarige Debbie Verkade. Het Prinsenpaar wordt bijgestaan door Hofmaarschalk Richard Zevenoven. De nieuwe Jeugdprins is Marijn Petersen (9) en zijn Jeugdpage is Jaimy Wouters (10).

Boerenbal
Dat de aloude Havenzangers nog niet vergeten zijn, bleek tijdens het optreden van “De Havenzagers 2.0. Zij zetten Avifauna binnen no-time op z’n kop. Honderden bezoekers, carnavalesk verkleed en een enkeling nog in boerenkiel, maakten er samen een feest van. Er waren optredens van onder andere DJ Tulipano, ‘Ook TOF’, en ‘de Blaaskaken’

De Stadssleutel wordt op dinsdag 5 maart weer persoonlijk opgehaald door burgemeester Spies, waarna het Alphense carnavalsseizoen 2018/2019 weer ten einde is.

 

 

Fotograaf: CV De Cascarvieten