Nieuws

« Vorige - Volgende »

Oud-bandleden Elvis Presley treden op in Alphen aan den Rijn

10 april 2019 - 09:38  •  reacties

Oud-bandleden Elvis Presley treden op in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn - The Elvis Concert 2019 is een productie van Elvis historicus Arjan Deelen in samenwerking met Constantijn Zantingh van de Nederlandse Elvis Presley fanclub. Het concert in Alphen aan den Rijn maakt deel uit van een Europese tournee.

Onder de muzikanten die op het podium staan bevinden zich drummer Bob Lanning, die in 1970 deel uit maakte van Elvis' zijn band en Jim Murray van The Imperials die vanaf 1966 t/m 1971 de achtergrondzang verzorgde tijdens diverse opnamesessies en vele honderden shows in Las Vegas en op tournee. Zanger is de Amerikaan Dwight Icenhower. Hij werd door de erfgenamen van Elvis uitgeroepen tot de allerbeste Elvis sound-a-like en is wereldwijd een veelgevraagd artiest. Naast The Elvis Concert shows treed hij exclusief op voor Elvis Presley's Graceland (USA).

The Elvis Concert is geen imitatie concert maar richt zich puur op de muziek van Elvis Presley. Ieder nummer wordt zo authentiek mogelijk gebracht. Voor fans en muziekliefhebbers is het concert een feest der herkenning en een unieke mogelijkheid om de mensen te zien spelen die met Elvis hebben gewerkt. Na het concert is er een meet & greet.

Fotograaf: officiŽle Nederlandse Elvis Presley fanclub
Theater Castellum.'
Theater Castellum

Voor een compleet avondje uit!