Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nog een aantal plekken beschikbaar VakantieSpel

17 april 2019 - 09:54  •  reacties

Nog een aantal plekken beschikbaar VakantieSpel

Alphen aan den Rijn - Op 6 april is de reservelijst voor het VakantieSpel 2019 geopend nadat theoretisch het maximaal aantal deelnemers was bereikt. Nu alle deelnemersformulieren zijn ingevuld door de ouders/verzorgers, blijkt dat er door dubbele inschrijvingen een groot aantal gereserveerde plekken komt te vervallen. Alle deelnemers die zich t/m 12 april hebben ingeschreven voor de reservelijst zijn verzekerd van deelname. Daarnaast neemt de organisatie van het VakantieSpel nieuwe inschrijvingen voor de reservelijst aan, waarbij er nog ongeveer 100 plekken beschikbaar zijn.

Was jij vergeten om klaar te gaan zitten op zaterdag 6 april en heb je toen gedacht: “er zal toch wel geen plek meer zijn”? Dat is er dus wel! Of wisten je ouders nog niet precies wat de vakantieplannen waren en kun je nu wel meedoen in de laatste week van de zomervakantie? Geef je dan alsnog op voor het VakantieSpel 2019.

Het inschrijven voor de reservelijst blijft mogelijk t/m 10 mei 2019. Daarna wordt bekeken voor wie deelname nog mogelijk is aan het VakantieSpel 2019.

Kijk voor meer informatie over het inschrijfproces op www.vakantiespel.com.

Fotograaf: Josh Walet