Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gezellige Koningsdag Alphen in beeld

29 april 2019 - 10:21  •  reacties

Gezellige Koningsdag Alphen in beeld

Alphen aan den Rijn - Er kwamen zo'n 20.000 mensen af op de festiviteiten in Alphen. Zaterdagochtend was er zoals ieder jaar de aubade en kindervrijmarkt in het Burgemeester Visserpark met de offiële opening door burgemeester Liesbesth Spies. In het Europapark waren er allerlei sporten en spelletjes te doen. Het weer zat voor sommige activiteiten tegen in het Europapark, de springkussens en strombanen werden toch niet opgezet in verband met de wind.

In Park Rijnstroom was er live muziek, met onder andere Wild Romance, de band van Herman Brood. Ook traden hier de Bende van Eliënde op en Janett & the Blue Baboons. Menno Aben en Marco de Hollander maakten er op het Rijnplein een feestje van. 

Man opgepakt met nepwapen
Zaterdagavond is er in park Rijnstroom een man opgepakt. Een bezoeker zag de man bij de toiletten staan met een pistool in zijn broekzak, deze alarmeerde de politie en zij startte een grote zoekactie. Later bleek dat het om een gewonnen balletjespistool ging van de kermis. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

 

Fotograaf: Josh Walet