Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphen in actie voor 538 War Child

9 maart 2012 - 11:18  •  reacties

Alphen in actie voor 538 War Child

Alphen aan den Rijn -

Zo langzamerhand worden er in Alphen steeds meer acties in touw gezet om geld op te halen voor het goede doel. De personeelsvereniging van de SWA doneert 500 euro voor War Child.

Verder verkoopt Scouting Alphen komende dinsdag ontbijtpakketten van 06.00 tot 10.00 uur op het Rijnplein en schenkt voetbalvereniging ARC geld bij ieder doelpunt dat door een bepaald team wordt gemaakt. De Bonifaciusschool heeft zich tijdens de 20 van Alphen laten sponsoren en overhandigt het opgehaalde bedrag dinsdag aan het radiostation.

Delifrance verzorgt en verkoopt ontbijt op het Rijnplein, de VOA (Vereniging Ondernemers Alphen) heeft een donatie aangekondigd, de All Jamband en The Timers geven optredens om geld te verdienen, basisschool De Rank zamelt flessen in en huisarts Ruud Gebel doet met fysiotherapeut Hans 't Hart bloeddruktesten en geeft nekmassages. Die opbrengst wordt verdubbeld door de Alphense VVD-fractie.

Optredens Frans Duijts en Ferry Corsten
Achtereenvolgens Frans Duijts, Monique Smit, Los Angeles The Voices, Shermanology en Ferry Corsten treden komende dinsdag op in Alphen. Zij staan of op het grote podium op het Rijnplein of zij zingen in de naastgelegen Mediamarkt. De optredens zijn tussen 08.45 en 22.30 uur. Alle radio-DJ's van 538 maken die dag live radio vanuit Alphen. Zo is burgemeester Bas Eenhoorn om 07.30 uur te gast in de uitzending van Edwin Evers.

Foto: Danny van den Berg

Fotograaf: Josh Walet
Rijnplein.'
Rijnplein

Het hart van Alphen aan den Rijn.

13-03-2012 - 538 voor Warchild.'
13-03-2012 - 538 voor Warchild

Geldinzamelactie voor War child.