Nieuws

« Vorige - Volgende »

Heel Alphen zoekt... keycords op 25 mei!

21 mei 2019 - 10:12  •  reacties

Heel Alphen zoekt... keycords op 25 mei!

Alphen aan den Rijn - Heel Alphen zoekt

Met een knipoog naar Heel Holland Bakt organiseert de Aarhof op zaterdag 25 Mei een grote spelactie met de naam Heel Alphen zoekt. In en rondom het winkelcentrum worden key-cords verstopt met een spelkaart. Via de bekende socialmedia kanalen en Alphens.nl worden er allemaal aanwijzingen gegeven waar deze key-cords te vinden zijn.

Op de spelkaart staan de spelregels en een uniek nummer. Wie zich zaterdag 25 Mei tussen 11 en 15 uur meldt bij het showpodium in de Aarhof kan dit unieke nummer invoeren in een computer. Net als bij Wie is de Mol krijg je een rood of groen scherm te zien. Rood is uiteraard exit maar groen geeft je toegang tot het finale spel. 

Het finale spel spelen we om 15.00 uur. Hoe dat er precies gaat uitzien verklappen we nog niet maar dat gaat uiteraard ook op een bekend TV programma lijken. En last but not least de hoofdprijs is absoluut de moeite waard om mee te doen. Dus hou vooral Facebook, Instagram en Alphens.nl in de gaten en noteer 25 Mei Aarhof alvast in je agenda.

Fotograaf: Alphens.nl
Aarhof.'
Aarhof

Gelegen in het stadshart.