Nieuws

« Vorige - Volgende »

#ALPHEN STAAT OP met Luilak

5 juni 2019 - 14:00  •  reacties

#ALPHEN STAAT OP met Luilak

Alphen aan den Rijn - Groot succesDeze vroege openingsactie, die in het centrum van Alphen aan den Rijn gehouden wordt, wordt elk jaar groter. Er doen ook dit jaar weer meer dan 70 centrumwinkeliers mee aan de actie. En voor het 2de jaar op een rij is de Alphense Markt ook weer van de partij. De vroege bezoekers worden begroet met gezellige livemuziek in heel het centrum. Ook zullen veel winkeliers hun vroege bezoekers begroeten met iets extra’s.

Hoge kortingen voor de vroege vogels
We vieren Luilak doordat de winkels hun deuren al om 07.00 uur openen met speciale aanbiedingen. En ook de Alphense zaterdagmarkt is op dit vroege tijdstip weer van de partij. De vroege vogels kunnen volop genieten van vele hoge kortingen. De hoogste kortingen zijn van 7.00 tot 8.00 uur en de meeste aanbiedingen zijn geldig tot 10.00 uur.

Aanbiedingen
De speciale luilak-aanbiedingen zijn tot het laatst geheim houden gehouden. Deze verschijnen vandaag op de speciale bonnenspreads in het Alphens Nieuwsblad en op de facebookpagina ‘het Alphense centrum’.

In topconditie Luilakken
De Aarhof gaat je daarbij helpen met onder andere een heerlijk lopend buffet. Fleurige dames delen ontbijtyoghurt en beschuit met ‘paarse’ muisjes uit. Er is een goochelaar met zijn trucs en vadertje tijd om je scherp te houden. Met vrolijke live muziek om je wakker te houden. En er staat een massagestoel om je vermoeiden spieren los te maken.

Fotograaf: Luilak
Tags: luilak
Centrum.'
Centrum

Het centrum van Alphen aan den Rijn..