Nieuws

« Vorige - Volgende »

Edwin Evers band knallende afsluiter Zomerspektakel

10 juni 2019 - 11:24  •  reacties

Edwin Evers band knallende afsluiter Zomerspektakel

Alphen aan den Rijn - De dag begon al druk met zo'n 6000 bezoekers voor de Zomerdienst aan het Meer. Het weer werkte mee gister, het was droog en de tempratuur was goed waardoor er ook een hoop bezoekers naar het terrein kwamen voor de Obstacle Run en het middagprogramma. 

Vanaf 18.00 uur stonden Davina Michelle, Nielson, Helemaal Top en de Edwin Evers Band op het programma. Davina Michelle bracht eigen nummers en covers ten gehore. De mannen van Helemaal Top maakte er zoals altijd een feest van. Edwin Evers mocht het Zomerspektakel afsluiten met zijn band. 

Ondanks dat het zaterdagmiddagprogramma gecanceld moest worden was ook deze editie weer geslaagd en zijn er duizenden bezoekers uit Alphen en omstreken richting de Zegerplas gekomen om te genieten van een uniek programma. De organisatie ontvangt alweer veel complimenten via social media voor het geslaagde festival. Ook dit jaar wisten zij weer met een grote groep vrijwilligers een knallend evenement te organiseren die Alphen aan den Rijn op de kaart zet.

 

 

 

Fotograaf: Josh Walet