Nieuws

« Vorige - Volgende »

Elastic band slotact open dag de Werf

11 juni 2019 - 08:51  •  reacties

Elastic band slotact open dag de Werf

Alphen aan den Rijn - De band speelt onder andere nummers van Eric Clapton, U2, de Beatles, Beyonce, Bryan Adams en Tina Turner.  Rock, Pop, up tempo en ballads.

De band bestaat uit Iris (zang), Tim (drums), Hans (bas), Paul (sax), Thijs (leadgitaar) Peter (slaggitaar) en Tom (keyboard). Samen staan ze garant voor een topact.

Open dag
Tijdens de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd om te laten zien wat er allemaal gebeurt op de Werf. Een overzicht van de activiteiten op 22 juni vind je in dit artikel.

De Werf
De Werf in Rijnhaven Oost is volop in ontwikkeling. Verschillende ambachtelijke bedrijven hebben zich inmiddels gevestigd op het voormalige Biesterfeldterrein. De grootste is scheepsbouwer Wester Engh, die ook de ontwikkeling van de haven op zich heeft genomen.

Naast de scheepsbouwer liggen steigers in de haven, op de kade zijn containers met een toiletgebouw en een havenkantoor geplaatst. Hier kunnen permanente ligplaatsen worden gehuurd. Op de kop van de haven zijn ook ligplaatsen voor dagjesmensen.