Nieuws

« Vorige - Volgende »

Kunstenaars exposeren op de Werf

13 juni 2019 - 12:00  •  reacties

Kunstenaars exposeren op de Werf

Alphen aan den Rijn - Kunstenaars Marjo van den Berg Jeths van Dstyle Art Atelier, Jasper Bos van Jabos Creations, Ton van Gilst van vanGilstdesign en Boukje van Iperen van Atelier van Iperen laten tijdens de open dag hun kunstwerken zien aan de Alphenaren. 

De vier kunstenaars hebben ieder een eigen stijl en tonen recent en ouder werk. Al met al belooft het een bijonder interessante expositie te worden. De expositie is de hele dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Open dag
Tijdens de open dag worden er diverse activiteiten georganiseerd om te laten zien wat er allemaal gebeurt op de Werf. Een overzicht van de activiteiten op 22 juni vind je in dit artikel.

De Werf
De Werf in Rijnhaven Oost is volop in ontwikkeling. Verschillende ambachtelijke bedrijven hebben zich inmiddels gevestigd op het voormalige Biesterfeldterrein. De grootste is scheepsbouwer Wester Engh, die ook de ontwikkeling van de haven op zich heeft genomen.

Naast de scheepsbouwer liggen steigers in de haven, op de kade zijn containers met een toiletgebouw en een havenkantoor geplaatst. Hier kunnen permanente ligplaatsen worden gehuurd. Op de kop van de haven zijn ook ligplaatsen voor dagjesmensen.