Nieuws

« Vorige - Volgende »

Bløf op Zomerspektakel bijna uitverkocht

21 maart 2012 - 13:51  •  reacties

Bløf op Zomerspektakel bijna uitverkocht

Alphen aan den Rijn -

Bløf is de grote hoofdact voor het Alphense evenement. De Zeeuwse band komt vrijdag 1 juni naar Alphen toe voor een optreden op het grasveld bij de t-stijger naast de Zegerplas.

Tientallen Top 40-hits heeft Bløf op zijn naam staan, met als hoogtepunt de nummer één-hit Holiday in Spain. In 2011 bracht de formatie Beter, Hou vol hou vast en Was je maar hier uit. Welke andere artiesten nog meer optreden op 1 juni is nog niet bekend. Vorig jaar waren Alain Clark en Waylon de publiekstrekkers. Daar kwamen toen 2200 Alphenaren op af. Het Zomerspektakel aan het Meer had afgelopen jaar te kampen met regen. Bij goed weer worden dit jaar nog meer bezoekers verwacht.

De volledige line-up voor het weekend wordt binnenkort bekendgemaakt. Op zaterdag 2 juni biedt het Zomerspektakel sport, spel, kunst, cultuur, ambachten, muziek, eten en drinken. 's Avonds is er een muzikaal podiumspektakel met vuurwerk. Op de afsluitende dag is het tevens de Dag van het Park. Dan zijn er jazz- en theateroptredens. Gelijktijdig met het Zomerspektakel vindt dit jaar de Samenloop voor Hoop plaats. Eén euro van de kaartverkoop van Bløf wordt toegevoegd aan de opbrengst voor het goede doel van de Samenloop.

Fotograaf: Josh Walet
01-06-2012 tot 03-06-2012 - Zomerspektakel aan het Meer.'
01-06-2012 tot 03-06-2012 - Zomerspektakel aan het Meer

Met Bløf als grootse trekpleister!