Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jaarmarkt hoopt op Popstars-winnaars

30 juni 2011 - 08:34  •  reacties

Jaarmarkt hoopt op Popstars-winnaars

Alphen aan den Rijn -

Radiozender 100%NL vult het podiumprogramma in op het Rijnplein tijdens de Alphense Jaarmarkt. Landelijk bekende artiesten treden op en een DJ van 100%NL draait muziek.

Welke zangers en zangeressen op de bühne staan is nog onduidelijk. 'We zijn bezig met Dean Saunders', meldt penningmeester Hans van Beek.

Eerder deze week maakte de Jaarmarktorganisatie al bekend dat er weer twee podia komen tijdens de avonduren: het Rijnplein en het Paradijsplein. Op het Paradijsplein komt 'Het Talent van Alphen'. Alphense muziekacts krijgen de kans om op een groot podium op te treden. De voorrondes, met als inzet een optreden op 21 september, zijn inmiddels in volle gang.

Na een sabbatical is er tijdens de Jaarmarkt weer feest op het Paradijsplein. De organisatie had vorig jaar onvoldoende financiële middelen om zowel op het Paradijsplein als het Rijnplein een feest te geven. Het Paradijsplein bleef daarom in de avonduren leeg en op het Rijnplein werd een Jordaans Festival gegeven, dat niet het gewenste aantal bezoekers trok.

Fotograaf: Josh Walet
21-09-2011 - Jaarmarkt 2011!.'
21-09-2011 - Jaarmarkt 2011!

Al meer dan 100 jaar is de derde woensdag in september een Alphense traditie. Op verzoek van de Vereniging van Alfensche Kaasmarkt besloot de Gemeenteraad van Alfen op 15 mei 1894 tot het instellen van