Nieuws

« Vorige - Volgende »

Vervolg contractering sociale participatie

7 februari 2014 - 09:14  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Vervolg contractering sociale participatie

Alphen aan den Rijn - Woensdagochtend 12 februari vindt er een vervolgbijeenkomst plaats in de marktverkenning om de inhoud van de sociale participatie-opdracht nader te verkennen.

Vervolgbijeenkomst
Woensdagochtend 12 februari vindt er een vervolgbijeenkomst plaats in de marktverkenning om de inhoud van de opdracht nader te verkennen. Vanwege de bezuinigingstaakstelling is duidelijk dat bestaande activiteiten niet ongewijzigd kunnen worden overgenomen, maar voor de doelgroep moeten er straks wel mogelijkheden zijn. De belangrijkste vraag aan de aanbieders is dus om met gemeenten mee te denken over hoe het slimmer, beter en goedkoper kan in het bedienen van cliënten met een ondersteuningsbehoefte. De bijeenkomst start om 9:30 uur en is bedoeld voor maatschappelijke organisaties en cliëntenraden.

Netwerklunch
Na de bijeenkomst is er tussen 12.00 uur en 13.00 uur de mogelijkheid om met elkaar te netwerken, tijdens de netwerklunch.

Aanmelden vervolgbijeenkomst en netwerklunch
Als u lid bent van een cliëntenraad of afgevaardigd wordt door een maatschappelijke organisatie dan kunt u zich via socialeparticipatie@alphenaandenrijn.nl aanmelden voor de bijeenkomst. Na aanmelding (en uiterlijk 10 februari) ontvangt u van ons een e-mail met daarin de agenda en de locatie van de bijeenkomst. Laat u bij uw aanmelding ook weten of u zich wel/niet aanmeldt voor de lunchbijeenkomst?

Fotograaf: Josh Walet