Nieuws

« Vorige - Volgende »

Voor 14 juni inschrijven WoningNet Holland Rijnland

3 juni 2015 - 10:42  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Voor 14 juni inschrijven WoningNet Holland Rijnland

Alphen aan den Rijn - Woont u in Boskoop? En heeft u een sociale huurwoning of wilt u die in de toekomst? Schrijf u dan voor 14 juni 2015 in bij WoningNetHolland Rijnland.

Wat gaat er veranderen?
Per 1 juli gelden nieuwe regels voor huurwoningen in Boskoop. De woningen in Boskoop worden dan via WoningNet Holland Rijnland toegewezen op basis van inschrijftijd. U kunt dan niet meer reageren met een Woonbon. Als u zich voor 14 juni inschrijft, komt u in aanmerking voor de omzettingsmaatregel. De omzettingsmaatregel zorgt ervoor dat de huidige rangorde op basis van leeftijd (starters) of woonduur (doorstromers) wordt omgezet naar een rangorde op basis van inschrijftijd. Als u zich niet inschrijft, dan sluit u achter in de rij aan als u een nieuwe woning zoekt.

WoningNet Holland Rijnland biedt u veel voordelen:

- Ruim 60.000 woningen in 14 gemeenten
- U kunt uw persoonlijke woonwensen aangeven
- U ontvangt wekelijks per e-mail het woningaanbod dat bij uw wensen past
- U krijgt inzicht in de uw slaagkans

Wilt u zich inschrijven? Ga dan naar www.woningnethollandrijnland.nl.

Bij WoningNet Holland Rijnland verloopt alles via e-mail. Het is daarom belangrijk dat u een correct e-mailadres in WoningNet Holland Rijnland invoert. Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving? De woningcorporaties Trifolium Woondiensten Boskoop en Woonpartners Midden Holland  helpen u hier graag mee.

Fotograaf: Josh Walet