Nieuws

« Vorige - Volgende »

Tussentijdse enquête proefgebied PMD inzamelen

22 juli 2015 - 10:30  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Tussentijdse enquête proefgebied PMD inzamelen

Alphen aan den Rijn - De gemeente gaat inwoners uit het buitengebied van Aarlanderveen en de Steekterweg persoonlijk vragen wat zij van het gescheiden inzamelen van plastic, metalen en drinkpakken (PMD) vinden.

Luisteren naar bewoners
Naar aanleiding van signalen uit Aarlanderveen hebben wij gemerkt dat het nodig is om tussentijds te inventariseren hoe de inzameling verloopt. Wij hebben ervoor gekozen om van deur tot deur te gaan, zodat wij direct van de inwoners horen wat zij van deze manier van inzamelen vinden. Door te luisteren naar de bewoners, hopen wij een goed beeld van de situatie te krijgen. Aan de hand daarvan zullen wij waar nodig en mogelijk oplossingen bedenken om problemen weg te nemen.

Veel mensen met vakantie
Als u in het proefgebied woont, kunt u dus de komende tijd iemand aan uw deur verwachten die u een aantal vragen wil stellen over het verloop van de proef tot nu toe. Wij snappen dat het momenteel een periode is waarin veel mensen op vakantie kunnen zijn. Wij houden hier rekening mee door na de zomer nog eens langs te gaan bij die adressen waar wij eerder geen contact kregen. Zo hopen wij voldoende mensen te spreken om een goed beeld te krijgen van eventuele problemen.

Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar gemeente@alphenaandenrijn.nl.

Let op: het eerder genoemde e-mailadres in het gestuurde materiaal werkt binnenkort niet meer.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: pmd, enquete