Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

19 mei 2016 - 13:34  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn -

Kick-off onderwater natuurpark Zegerplas
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Westkanaalweg ter hoogte van de middelste steiger
Wanneer: 21 mei | 11.15 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de kick-off van het onderwater natuurpark in de Zegerplas, dat ontwikkeld is door Duikvereniging Atlantis. Verschillende objecten zijn onder water geplaatst met als doel het monitoren en verbeteren van de watergesteldheid en het stimuleren van de biodiversiteit. 

Beginvoorjezelfdag
Wie: Gerard van As , Han de Jager  
Waar: Woonboulevard Da Vinci, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 25 mei | 15.00 uur

Wethouders Van As en De Jager openen de Beginvoorjezelfdag, die in het teken staat van startende ondernemers. Er is een informatiemarkt waar starters informatie kunnen inwinnen over digitale media en marketing, administratie, verzekeringen en financieringen. Verder zijn er interactieve workshops voor zowel oriënterende als al gestarte ondernemers. 

Voetbalmeeting ‘De rol van de voetbalclub in de kleine(re) kernen’
Wie: Michel du Chatinier
Waar: NSV’46, Noorden
Wanneer:25 mei | 19.30-21.00 uur

Wethouder Du Chatinier bezoekt deze voetbalmeeting die georganiseerd is door de KNVB met medewerking van NOC*NSF. De bestuursleden van verschillende voetbalclubs uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop gaan hier met elkaar in gesprek over het thema ‘de rol van de voetbalclub in de kleine(re) kernen’. 

NVRD Jaarcongres
Wie: Liesbeth Spies, Tseard Hoekstra  
Waar: Avifauna en gemeentehuis
Wanneer: 25 en 26 mei

Wethouder Hoekstra doet de opening op 25 mei en burgemeester Spies spreekt op 26 mei het welkomstwoord uit bij het Jaarcongres 2016 van de NVRD (Koninklijke Vereniging voor Afval- en reinigingsmanagement). Het thema dit jaar is ‘100% Circulair’. Tijdens het congres staan de stappen van afval naar grondstof centraal.

Fotograaf: Josh Walet