Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gemeente houdt bewonersonderzoek over afval

26 januari 2017 - 09:31  •  Gemeente Alphen a/d Rijn  •  reacties

Gemeente houdt bewonersonderzoek over afval

Alphen aan den Rijn - De gemeente onderzoekt wat u vindt van afval scheiden en afvalinzameling. Zo kunnen we samen onze afvalinzameling verbeteren voor een duurzaam Alphen aan den Rijn.

In alle wijken langs de deuren
Een enquêteur belt op werkdagen tussen 16.00 en 20.00 uur misschien ook bij u aan met de vraag of u wilt meewerken aan de enquête. Binnen elke wijk worden de adressen willekeurig gekozen. Zodra er voldoende reacties per wijk zijn opgehaald stoppen zij daar met enquêteren. Zij bellen dus niet bij iedereen aan.

We hopen dat u meedoet en 10 minuten van uw tijd beschikbaar wilt stellen voor het invullen van een vragenlijst. De enquêteurs vragen aan u of u de vragenlijst nog diezelfde dag wilt invullen. Ze komen deze het liefst ‘s avonds weer ophalen. Als u geen tijd heeft kunt u de enquête ook opsturen. De enquêteur kan u eventueel helpen met het invullen van de enquête.

Hoe herkent u een enquêteur?
Alle enquêteurs dragen een naamplaatje met de logo’s van onderzoeksbureau Marintel én van gemeente Alphen aan den Rijn. Zij hebben ook een brief van de gemeente bij zich.

Fotograaf: Josh Walet