Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

16 augustus 2017 - 15:46  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Opening vrijmarkt Vakantiespelen ZwammerdamWie: Kees van Velzen Waar: Ipse de Bruggen, ZwammerdamWanneer: 16 augustus

Wethouder Van Velzen opent de vrijmarkt van de Vakantiespelen in Zwammerdam. Daarna bekijkt de wethouder de hutten die door de kinderen zijn gemaakt en reikt hij een prijs uit voor de mooiste hut. Meer dan honderd kinderen doen mee aan de Vakantiespelen. 

Opening inspiratietuin Plantarium
Wie: Kees van Velzen
Waar: Plantariumgebouw, Hazerswoude-Dorp
Wanneer: 17 augustus

Wethouder Van Velzen woont de opening van de eerste inspiratietuin, de Joop Zoetemelk-tuin, op het Plantarium bij. De tuin wordt geopend door de oud-wielrenner zelf. 

Vakantiespel
Wie: Liesbeth Spies en Michel du Chatinier
Waar: Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 en 18 augustus

Wethouder Du Chatinier heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het stafoverleg van het Vakantiespel. Burgemeester Spies sluit de vakantieweek op vrijdagavond feestelijk af. Het Vakantiespel wordt dit jaar al voor de 59ste keer georganiseerd in Alphen aan den Rijn voor zo’n 1.600 kinderen. 

Aftrap De scholen zijn weer begonnen
Wie: Tseard Hoekstra
Waar: Klepperman, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 22 augustus

Wethouder Hoekstra doet de aftrap van "de scholen zijn weer begonnen"-campagne. Met posters worden weggebruikers gevraagd er rekening mee te houden dat de zomervakantie voorbij is en kinderen weer naar school lopen of fietsen. De wethouder start de campagne samen met basisscholen Het Baken, Het Spinnewiel en De Nieuwe Ambacht. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn