Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

7 februari 2018 - 14:49  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Afscheid Simon de JongWie: Han de Jager Waar: De Goudse SchouwburgWanneer: 8 februari | 14.30 uur

Wethouder De Jager is aanwezig bij het afscheid van Simon de Jong, lid Raad van Bestuur van Zorgpartners Midden-Holland. Simon de Jong is meer dan 45 jaar actief geweest in de gezondheidszorg en ouderenzorg, waarvan 19 jaar bij Zorgpartners Midden-Holland. 

Middag meerijden met vrachtwagen Evofenedex
Wie: Kees van Velzen
Waar: Gemeente Alphen aan den Rijn
Wanneer: 9 februari | 13.30 uur

Wethouder Van Velzen rijdt mee met de vrachtwagen van Evofenedex. Tijdens deze rit wordt aandacht besteed aan de knelpunten in het verkeer voor vrachtwagens. Evofenedex is een ondernemersvereniging van Nederlandse handels- en productiebedrijven. 

55 plus carnaval Cascarvieten
Wie: Gerard van As
Waar: Avifauna, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 9 februari | 14.11 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de 55 plus carnavalmiddag van de Cascarvieten. Deze middag is speciaal georganiseerd voor mensen van 55 jaar en ouder. Tijdens deze middag wordt ook de allerhoogste onderscheiding van de Cascarvieten 'de Goud Gele Watertoren' uitgereikt aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Alphense gemeenschap. 

Sportgala
Wie: Michel du Chatinier
Waar: Avifauna, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 9 februari | 17.00 uur

Wethouder Du Chatinier is aanwezig bij het sportgala. Tijdens het gala worden de prijzen voor onder andere Sportman en sportvrouw van het jaar uitgereikt.

Vechten tegen kanker Part II
Wie: Michel du Chatinier en Gerard van As
Waar: Kassem Gym, Dillenburg 3, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 10 februari | 15.00 uur

Wethouders Du Chatinier en Van As zijn aanwezig bij het evenement Vechten tegen kanker, georganiseerd door Kassem Gym. 28 vechters gaan met elkaar de boksring in. De opbrengst van dit gala wordt volledig ter beschikking gesteld aan KiKa. 

Prijsuitreiking carnavalsoptocht Krooshappers
Wie:Liesbeth Spies
Waar: Flora Boskoop
Wanneer: 10 februari | 16.00 uur

Burgemeester Spies reikt de prijs uit voor de mooiste praalwagen in de optocht van carnavalsvereniging de Krooshappers. De prijs voor de beste wagen in de Prinsenklasse is een publieksprijs. 

Netwerk betonketen
Wie: Ed de Leest
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 februari | 15.00 uur

Wethouder De Leest is aanwezig bij de bijeenkomst van Netwerk Betonketen. Beton is wereldwijd het meest gebruikte bouwmateriaal en is verantwoordelijk voor 5% van de CO2-uitstoot. Het verduurzamen van de betonketen is dus van groot belang. Tijdens deze bijeenkomst wordt met spelers in de betonketen, van opdrachtgevers en aannemers, tot producenten en leveranciers gesproken over het verduurzamen van het proces. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn