Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

21 maart 2018 - 09:51  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Big Bang VakantiespelWie: Michel du ChatinierWaar: Stichting Max, Olympiaweg 2A, Alphen aan den RijnWanneer: 20 maart | 20.00 uur

Wethouder Du Chatinier is aanwezig bij de 'Big Bang' van Stichting Vakantiespel. Tijdens deze bijeenkomst onthult de Stichting hoe zij en haar evenementen (Sint in Alphen en het Vakantiespel) zich de komende jaren gaan profileren. 

Wandelen voor Water
Wie: Liesbeth Spies
Waar: AAV'36, Sportlaan 6, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart | 9.00 uur

Burgemeester Spies geeft het startschot voor Wandelen voor Water, een sponsorwandeltocht georganiseerd door Rotary Alphen-Nieuwkoop en Rotary Alphen aan den Rijn. Ruim 100 basisschoolleerlingen uit groepen 7 en 8 lopen zes kilometer met zes liter water op hun rug. Zo worden de leerlingen bewust van wat leeftijdsgenoten in ontwikkelingslanden elke dag moeten doen, en halen zij geld op waarmee watertappunten en wc's voor een project dat in Afrika wordt gerealiseerd.

Warm Welkom bewoners Thorbeckegebouw
Wie: Kees van Velzen en Gerard van As
Waar: Thorbeckegebouw, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 24 maart | 10.00 uur

Wethouders Van Velzen en Van As heten de nieuwe bewoners van het Thorbeckegebouw aan de Lage Zijde samen met Woonforte welkom. In samenspraak met de bewonerscommissie wordt er ook een minibieb gemaakt, komen er hanging baskets en balustradebakken in het binnenterrein, en maakt Joost Zwanenburg twee muurschilderingen van oud-Alphen in de entrees van het gebouw. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn