Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

25 april 2018 - 09:47  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Presentatie nieuwe coalitieakkoordWie: College Waar: Parkvilla, Alphen aan den RijnWanneer: 25 april | 17.00 uur

Het nieuwe coalitieakkoord wordt door Nieuw Elan, CDA en Groen Links gepresenteerd. In het coalitieakkoord staan de afspraken tussen de drie fracties voor de komende vier jaar. 

Koningsdag 2018
Wie: Liesbeth Spies
Waar en wanneer: Burgemeester Visserpark (10.00 uur), Hazerswoude-Dorp (11.00 uur), Aarlanderveen (11.45 uur), Park Rijnstroom Alphen aan den Rijn (14.30 uur)

Burgemeester Spies bezoekt verschillende activiteiten in de gemeente ter ere van Koningsdag. De nieuwe wethouders bezoeken de overige kernen. 

Receptie PWA-bad 25 jaar
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Ridderhof, Koudekerk aan den Rijn
Wanneer: 28 april | 10.30 uur

Burgemeester Spies is aanwezig bij de receptie ter ere van het 25 jarig bestaan van het Prins Willem Alexander zwembad in Koudekerk aan den Rijn. Het zwembad draait al 25 jaar met alleen maar vrijwilligers. 

Opening Romeinenweek
Wie: Kees van Velzen 
Waar: Ipse de Bruggen, Spoorlaan 19, Zwammerdam
Wanneer: 28 april | 11.00 uur

Wethouder Van Velzen opent de vijfde editie van de Nationale Romeinenweek. Een week die volledig in het teken staat van de geschiedenis van de Romeinse tijd in Nederland, met dagelijks vele tientallen activiteiten en evenementen voor jong en oud. Op 28 april presenteren de Alphense limes-musea, Archeon en NIGRVM PVLLVM, hun programma’s tijdens de Romeinenweek 2018. 

Fotograaf: Josh Walet