Nieuws

« Vorige - Volgende »

Plannen voor sporten op en langs geluidswal N11

17 mei 2018 - 10:08  •  AllesinAlphen.nl  •  reacties

Plannen voor sporten op en langs geluidswal N11

Alphen aan den Rijn - Samen met de initiatiefnemers en vertegenwoordigers van Avanti heeft de gemeente de plannen hiervoor gepresenteerd. Tijdens de inloopbijeenkomst was er gelegenheid om vragen te stellen en suggesties te geven.

Inwoners die op de inloopbijeenkomst aanwezig waren zien de plannen als waardevolle aanvulling op het gebied, maar ook zijn er bezorgde inwoners. Zij maken zich zorgen over mogelijke geluids- en parkeeroverlast en de aantrekkende werking op overlast gevende jeugd. Ook zijn vraagtekens gezet bij de zettingsgevoeligheid en het aangezicht van de wal als deze intensief wordt gebruikt.

Hondenbezitters, maar ook niet-hondenbezitters, vragen aandacht voor het gemengd gebruik van het gebied zoals door wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers, hondenbezitters en sporters.

Uitwerken
De gemeente gaat de ingediende plannen nu verder uitwerken. Bij de uitwerking wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de zorgen en aandachtspunten die zijn binnengekomen tijdens de inloopbijeenkomst en die na afloop zijn binnengekomen bij de gemeente. Vragen over het project kunnen gesteld worden via 14 0172 of kreekrugpad@alphenaandenrijn.nl.

Fotograaf: Josh Walet