Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

6 juni 2018 - 08:52  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Start werkzaamheden oude gemeentehuis BoskoopWie: Han de Jager , Gerard van As en Kees van Velzen Waar: Raadhuisplein 1, BoskoopWanneer: 6 juni | 10.00 uur

Wethouders De Jager, Van As en Van Velzen geven het startsein voor de verbouwing van het oude gemeentehuis Boskoop. Het oude gemeentehuis wordt een gemeenschapshuis en gaat de Bibliotheek Rijn en Venen en het Coenecoop College huisvesten. In het deel waar het Coenecoop College zich gaat vestigen, wordt gestart met de verbouwing.

PROVADA
Wie: Gerard van As en Kees van Velzen
Waar: RAI Amsterdam
Wanneer: 6 juni | 11.30 uur

Wethouders Van As en Van Velzen gaan naar de grootste vastgoedbeurs in Nederlands, de PROVADA. Tijdens de beurs wordt aandacht besteed aan de stijgende woonvraag in Nederland en hoe steden daar mee om moeten gaan. 

Opening trainingshuis Tom in de Buurt
Wie: Han de Jager
Waar: Flevolandstraat 39, Kerk en Zanen
Wanneer: 6 juni | 14.00 uur

Wethouder De Jager opent het trainingshuis van Tom in de Buurt. Tom in de Buurt heeft in samenwerking met de gemeente Alphen aan de Rijn en Kaag en Braassem het woontrainingstraject opgestart. In het trainingshuis gaan jongeren wonen die ondersteuning nodig hebben bij het zelfstandig wonen. Door trainingen en coaching bijvoorbeeld op gebieden zoals financiën, huishouden, verslaving en de sociale vaardigheden leren zij om in hun woonsituatie op eigen benen te staan.

Presentatie kunst- en cultuureducatie programma basisscholen
Wie: Leo Maat
Waar: Parkvilla, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 8 juni | 16.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de presentatie van het Cultuurpalet programma voor kunst- en cultuureducatie seizoen 2018-2019. Stichting het Cultuurpalet maakt het mogelijk dat leerlingen van het primair onderwijs (groepen 1 tot en met 8) kennis maken met de kunstzinnige en culturele aspecten in hun leefwereld. Met de activiteiten van het Cultuurpalet maken kinderen kennis met kunst en cultuur. 

50ste Klaverblad Verzekeringen schoolkorfbaltoernooi
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Korfbalvereniging Tempo, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 9 juni | 14.30 uur

Burgemeester Spies reikt de prijzen uit voor het 50ste Klaverblad Verzekeringen schoolkorfbaltoernooi. Verschillende basisscholen strijden tegen elkaar tijdens dit korfbaltoernooi. 

Slotconcert Nieuwe Muziekschool Alphen
Wie: Leo Maat
Waar: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 9 juni | 19.30 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij het slotconcert van dit seizoen van de Nieuwe Muziekschool Alphen. Thema is, ‘Muziek van eigen bodem’. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn