Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samenwerking voor werkbedrijf Rijnvicus en Hallmark

18 oktober 2018 - 12:11  •  reacties

Samenwerking voor werkbedrijf Rijnvicus en Hallmark

Alphen aan den Rijn - "Wij zijn er trots op dat onze medewerkers van Rijnvicus mogen werken voor een bedrijf dat voor velen een begrip is. Wie stuurt er niet een kaart van Hallmark?", aldus De Vries. "Al die standaarden, we noemen ze ook wel presentatiemolens, worden volledig door Rijnvicus gemaakt." 

Rijnvicus maakt 5.000 tot 7.000 nieuwe molens. Ook verzorgt Rijnvicus de distributie en het hergebruik. In totaal vliegen er ongeveer 50.000 molens in en uit Alphen aan den Rijn. Door onder andere de samenwerking met Hallmark kunnen circa 85 Alphenaren dagelijks aan de slag.

De totale omzet voor Hallmark loopt in een bedrag van ruim zeven cijfers. Rijnvicus is in zijn nopjes met het contract. "Dat sluit je niet dagelijks en wij zijn hier heel erg trots op", aldus De Vries.

Werkbedrijf
Binnen de afdelingen metaal en logistiek zijn meerdere leer-werkroutes. Gemiddeld halen jaarlijks circa 15 tot 30 kandidaten op deze manier een certificaat of diploma. Daarna kunnen zij met ondersteuning van Rijnvicus of zelfstandig op zoek gaan naar een andere baan met de nodige werkervaring en/of een certificaat op zak.

Fotograaf: PR Rijnvicus