Nieuws

« Vorige - Volgende »

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

28 november 2018 - 08:41  •  reacties

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Alphen aan den Rijn - Opening tentoonstelling CoMensha – Open je ogenWie: Liesbeth SpiesWaar: Gemeentehuis Alphen aan den RijnWanneer: 28 november 2018 | 09.00 uur

Burgemeester Spies opent tentoonstelling Comensha – Open je ogen samen met Ina Hut, directeur-bestuurder van CoMensha, het landelijke Coördinatiecentrum tegen Mensenhandel in Nederland. De tentoonstelling bestaat uit portretten met dertig paar ogen en dertig verhalen van dertig mensen, die het slachtoffer waren van mensenhandel. De portretten zijn in opdracht van CoMensha en in samenwerking met stichting Open Mind tot stand gekomen en vastgelegd door fotograaf Ernst Coppejans. De tentoonstelling is te zien tot 27 december.

Symposium Zorg en ondersteuning voor mensen met verward gedrag
Wie: Han de Jager
Waar: Flora, Boskoop
Wanneer: 28 november 2018 | 13.30 uur

Wethouder De Jager opent het symposium ‘Oog voor elkaar’ over mensen met verward gedrag. Tijdens deze dag wordt gesproken over hoe kennis uit het programma ‘Zorg en ondersteuning voor mensen met verward gedrag’ dagelijks wordt gebruikt. Ook wordt gesproken over hoe ervoor wordt gezorgd dat cliënten centraal blijven staan. 

Opening speeltuin Vestastraat
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Vestastraat, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 november 2018 | 14.30 uur

Wethouder Schotanus opent de gerenoveerde speeltuin in de Vestastraat. Op initiatief van de bewoners van de wijk is de speeltuin gerenoveerd. Ook mochten de kinderen in de wijk kiezen welke speeltoestellen in de speeltuin zouden komen te staan. 

iFlow 5 jaar
Wie: Gerard van As
Waar: iFlow, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 29 november 2018 | 17.30 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de viering van het 5-jarig bestaan van iFlow. iFlow is een ondernemershuis waar onder andere ondernemers kunnen flexwerken. 

VNG Bestuurdersdag
Wie: Liesbeth Spies, Han de Jager en Kees van Velzen
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 30 november 2018 | 09.15 uur

Burgemeester Spies, wethouders De Jager en Van Velzen zijn aanwezig bij de VNG Bestuurdersdag. Thema voor deze dag is: ‘Zo doen we dat! Een analyse van de collegeakkoorden’. Wethouder De Jager spreekt samen met Jantine Kriens, algemeen directeur VNG, over een analyse van de collegeakkoorden: wat zijn de overeenkomsten en verschillen? 

Korpsavond Benthuizen
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Hoeve Dijkzicht, Achthovenerweg 15, Leiderdorp
Wanneer: 30 november 2018 | 18.30 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de korpsavond van de brandweer Benthuizen en reikt onderscheidingen en diploma’s uit aan de brandweerlieden. 

Presentatie dichtverzamelbundel Kaj Elhorst
Wie: Leo Maat
Waar: Theater Castellum
Wanneer: 2 december 2018 | 20.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de presentatie van de dichtverzamelbundel van stadsdichter Kaj Elhorst. 

Fotograaf: Gemeente Alphen aan den Rijn